Armal kopalnica Piccolo
Armal kopalnica Piccolo
0.00€
Armal

Armal kopalnica Piccolo

Šifra:
Razpoložljivost:
50014
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Piccolo


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Piccolo

Ker želimo zadovoljiti potrebe trga po kompaktnem pohištvu in hkrati majhnim kopalnicam dati dizajnerski videz, smo izdelali Piccolo.

Majhna viseča omara s kopalniškim umivalnikom meri le 25 × 45 centimetrov. Zasnovana je v petih modelih, lahko pa ima tudi kovinske noge (antracitne barve) za tiste, ki so nagnjeni k industrijskemu oblikovanju.

Standardna linija je izdelana iz iverala in je na voljo v dveh dekorjih: bela sijaj ali hrast.  Premium linija ima atraktivno reliefno fronto (3D), na voljo je v sivi in beli barvi z mat & silky touch učinkom, omarice pa so narejene iz kakovostnega materiala MDF, odpornega na praske in prstne odtise.Baza viseči element z enojimi vrati in umivalnikom.
Š/D/V 44,6 x 49 x 25 cm