Armal kopalnica Amarilis
Armal kopalnica Amarilis
0.00€
Armal

Armal kopalnica Amarilis

Šifra:
Razpoložljivost:
50007
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Amarilis


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Amarilis

Reliefne oblike so nekaj posebnega, saj takšno pohištvo napolni prostor z dinamiko, reliefi pa prebudijo domišljijo in navdihnejo. Kopalnica poleg Amarilisa povzema najboljše iz geometrije in narave, osupljive reliefne oblike elementa pa postanejo osrednji del kopalnice. Ko želite z drugačnim oblikovanjem pokazati svojo osebnost, je ta serija idealna izbira. Zaobljene oblike, ravne linije geometrijskih oblik ali moderno retro oblikovanje 3D-dekorja – ne glede na to, kateri dekor boste izbrali, bo imela kopalnica poseben značaj.
Z obliko front preoblikujte svoj prostor.
Vlagootporni laminat vrhunske kvalitete osigurava dugotrajno korištenje a premaz koji sprječava otiske prstiju besprijekoran izgled.

Zaobljen okrasni bočni element dodatno poudari eleganco.