Armal kopalnica Magnolia
Armal kopalnica Magnolia
0.00€
Armal

Armal kopalnica Magnolia

Šifra:
Razpoložljivost:
50005
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Magnolia


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Magnolia

Za osebno oazo, ki navdušuje z razkošjem. Prefinjeno oblikovanje, materiali nepremagljive kakovosti in brezhibna izdelava – Magnolia je namenjena resničnim ljubiteljem odlične stvaritve.

Praktičen notranji predal zagotavlja boljšo organizacijo in lažjo preglednost.

Za vsak svoj kozmetični kos poiščite idealen prostor.

Vlagootporni laminat vrhunske kvalitete osigurava dugotrajno korištenje a premaz koji sprječava otiske prstiju besprijekoran izgled.