Armal kopalnica Dalia
Armal kopalnica Dalia
0.00€
Armal

Armal kopalnica Dalia

Šifra:
Razpoložljivost:
50002
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Dalia


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Dalia

Modularnost v polnem pomenu besede zagotavlja navdih brez omejitev. Izberite položaj, višino in dekor treh elementov: zgornje police za umivalnik, osnove omare in dodatne visoke
omare. Obloga elementov prav tako omogoča igranje z barvami in kombiniranje z dekorji front.

Vaši ustvarjalnosti je lahko v prid še ena možnost, in sicer položaj elementov je mogoče preprosto kombinirati, zato lahko pohištvo prilagodite skoraj vsakemu prostoru.

Zaradi več sto možnih kombinacij bo ureditev kopalnice zabavna naloga za vse z ustvarjalnim navdihom. Če menite, da je to zapleteno, si lahko izbiro olajšate z vnaprej izbranimi kombinacijami, ki so jih za vas ustvarili naši oblikovalci.