Armal kopalnica Sena
Armal kopalnica Sena
0.00€
Armal

Armal kopalnica Sena

Šifra:
Razpoložljivost:
50012
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Sena


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Sena

Poleg možnosti izbire vrat ali predalov izberite tudi možnost visečih ali stoječih elementov. Na voljo so elegantne nogice v kromirani izvedbi.