Armal kopalnica Kala
Armal kopalnica Kala
0.00€
Armal

Armal kopalnica Kala

Šifra:
Razpoložljivost:
50004
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Kala


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Kala

Kompaktna eleganca. Kolekcija Kala je idealna za manjše kopalnice, saj bo s svojimi dimenzijami in oblikovanjem nudila občutek prostornosti. Antracitna konstrukcija Kali ponuja občutek industrijske elegance, beli okvir pa prostorni minimalizem. Ta element kombinirajte z enim ali dvema predaloma, v obeh primerih pa boste v prostor vnesli oblikovalske rešitve, ki bodo posodobile vašo kopalnico in jo naredile privlačno.

Laminat, odporen proti vlagi, vrhunske kakovosti zagotavlja dolgotrajno uporabo, premaz proti prstnim odtisom pa brezhiben videz.

Več prostora za odlaganje v kompaktnih dimenzijah.