Armal kopalnica Jasmin
Armal kopalnica Jasmin
0.00€
Armal

Armal kopalnica Jasmin

Šifra:
Razpoložljivost:
50000
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Armal kopalnica Jasmin


Ugodno. Pametno. Praktično.

Armature, sanitarije, kopalniško pohištvo, kabine za prhanje in kanalete blagovne znamke Nord so oblikovani tako, da so preprosti za vzdrževanje, na voljo v številnih dimenzijah za prilagajanje majhnemu ali velikemu prostoru ter imajo dolgo življenjsko dobo. Namen naših izdelkov je ustvariti prijeten prostor, v katerem boste uživali in se sproščali.

Ena najboljših stvari na svetu je možnost izbire. Da najdete prav tisto, kar iščete. Kopalniško pohištvo Armal odlikujejo inovativne oblikovalske rešitve z več kot tisoč različnimi kombinacijami elementov in dekorjev – za ureditev glede na vaše potrebe.

Naše lastno oblikovanje, razvoj in proizvodnja pohištva zagotavljajo odlično kakovost, poleg tega smo ponosni, da material, ki ga uporabljamo, ne škoduje zdravju ali okolju. Pohištvo s svojimi značilnostmi izpolnjuje visoke evropske standarde, odlična odpornost proti mehaničnim in temperaturnim poškodbam pa zagotavlja brezskrbno uporabo.


Frezia

Frezia ponuja raznolike možnosti izbire predalov, odprtih elementov in visečih omaric. Kolekcija je modularna, kar omogoča številne rešitve, prilagojene prav vašemu prostoru.

Izberite število odprtih elementov, ki jih potrebujete za drobnarije,
ki jih ne želite skriti. Odločite se med več različicami nadgradnih ali vgradnih umivalnikov. Izberite globoki ali plitki predal. Odločite se za omarice z nogicami ali viseče elemente. Omarice velikosti od 60 do 200 cm izberite glede na velikost prostora, eno ali dve viseči omarici pa glede na potrebe gospodinjstva.

S kombiniranjem elementov prilagodite dimenzijo svojemu prostoru.