Alples spalnica Arabeska
Alples spalnica Arabeska
0.00€
Alples

Alples spalnica Arabeska

Šifra:
Razpoložljivost:
70005
Dobavljivo 5-60 dni
0.00€
Brez DDV: 0.00€

Spalnica ARABESKA

PDF KATALOG ARABESKA


Arabeska je igrivost, dovršenost in eleganca. Spalnica Arabeska je prilagodljiva različnim prostorskim okvirom in stilom. Kombinacije preprostih ploskev, modnih poševnin in prijetnih oblin so lahko osvežujoče svetle, sproščujoče naravne, ali glamurozno šik.

ARABESKA -SPALNICA VAŠIH SANJ

NESKONČNOST KREIRANJA
Arabeska razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor garderobnih omar, opreme notranjosti garderobnih omar, front z mehkim zapiranjem, postelj in nizkih elementov dopolnjuje široka paleta barv front in materialov.

POPOLNA UPORABNOST
Prostoren volumen visokih garderobnih omar omogoča popolno prilagodljivost pri izboru in namestitvi kompaktnih polic, po višini nastavljivih izvlečnih polic in predalov z mehkim zapiranjem, pregrad in vseh ostalih elementov, ki so na voljo pri omarah po meri.

DOŽIVETJE UDOBJA
Klasične postelje z zračnim podnožjem imajo nastavljivo višino posteljnega dna, zračnost pa ležišču nudijo tudi postelje s preprostim in kakovostnim dvižnim mehanizmom. Modno oblikovanje postelje iz lesa, ali tekstila, počitku ponujajo dotik narave, toplino in doživetje udobja.

Za vas na voljo:
Različne barve in dekoracije.
Različni tehnični detajli.
Možnost izbire oblike robov in stranic.

Oglasite se pri nas v salonu ali nas kontaktirajte, da skupaj ustvarimo 3D izris vaše sanjske spalnice po meri.

Podobni izdelki